100 jarig jubileum RKHBS

Komend weekend vindt een feestelijk weekend plaats van voetbalvereniging RKHBS, inclusief reunie.

Op zaterdagavond staan wij, samen met onze blazers, op het podium.

Op weg naar Bocholtz...

Tijdens het paasweekend organiseert cafe D'r Aowe Kino 'PAASROCK'....And guess who's playing there?

 

Uplift zal vanaf 21.30 uur op het podium staan. We nemen de blazerscombo mee !

 


 

3FM Serious Request

Uplift heeft een mooi bedrag opgehaald gedurende haar optredens voor Serious Request.
In cafe Pelt is € 397,22 opgehaald voor 1,5 uur muziek. Dit optellend bij het bedrag van het huiskamerconcert en onze donatie van € 250 eerder dit jaar, komen we uit op een totaalbedrag van € 1001,22.

Heerlen, het was super! Iedereen bedankt.

 

 

3FM Serious Request

In het kader van Serious Request zijn wij door Huize Heerlen gevraagd om een huiskamerconcert te geven. Huize Heerlen is een initiatief van studentenvereniging Volupia om tijdens 3FM Serious Request zoveel mogelijk bezoekers van het glazen huis bij bewoners van de regio Parkstad te laten logeren. Wij mogen bij een van de bewoners (en genodigden) een akoestisch optreden geven!


Daarnaast heeft Jongerenprogramma LOS ons benaderd om een optreden te geven in Café Pelt, dan omgedoopt tot 'Serious Café'. Het idee bestaat om muziek te spelen die door de bezoekers wordt aangevraagd. In het cafe zullen enkele muzieklijsten liggen vanwaar je een lied kunt kiezen. En uiteraard dient hier een bedrag tegenover te staan. Voor niets gaat de zon op. Het totaalbedrag zal geschonken worden aan 3FM Serious Request.

Het optreden zal plaats vinden op maandag 21 december om 21.30 uur.